produk

Kategori

  • download

ngeunaan

parusahaan

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. mangrupikeun padamel anu sacara vertikal terpasang magnet bumi Neodymium langka sareng majelis magnét anu aya hubunganana. Hatur nuhun kana kaahlian anu teu aya tandinganna sareng pangalaman euyeub kami dina médan magnet, kami tiasa nyayogikeun palanggan kalayan rupa-rupa produk magnet ti prototipe dugi ka produksi masal, sareng ngabantosan palanggan ngahontal solusi anu épéktip.

maca deui
tingali sadayana

Blog

teraskeun berita anu paling anyar sareng tulisan ngeunaan magnet

  • NdFeB sareng SmCo Magnét Dipaké dina Pompa Magnetik

    Magnét NdFeB sareng SmCo anu kuat tiasa ngahasilkeun kakuatan pikeun ngajalankeun sababaraha objék tanpa kontak langsung, janten seueur aplikasi ngamangpaatkeun fitur ieu, biasana sapertos kopling magnét teras dipompa sacara magnetis pikeun aplikasi anu kirang segel. Gandeng drive magnét nawiskeun tr sanés ...

  • 5G Circulator sareng Isolator SmCo Magnet

    5G, téknologi komunikasi sélulér generasi kalima mangrupikeun generasi anyar téknologi komunikasi sélulér broadband kalayan ciri-ciri kecepatan luhur, reureuh rendah sareng sambungan ageung. Mangrupikeun prasarana jaringan pikeun ngawujudkeun lalaki-mesin sareng interkonéksi obyék. Internét o ...

  • Kaayaan Magnet Neodymium Cina sareng Prospék

    Industri bahan magnet permanén Cina maénkeun peran penting di dunya. Henteu ngan ukur seueur perusahaan anu kalibet dina produksi sareng aplikasi, tapi ogé karya panilitian parantos diasuh. Bahan magnet permanén utamina dibagi kana magnet bumi langka, logam permanén ...