Tentang Kami

download

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd.

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. mangrupikeun padamel anu sacara vertikal terpasang magnet bumi Neodymium langka sareng majelis magnét anu aya hubunganana. Hatur nuhun kana kaahlian anu teu aya tandinganna sareng pangalaman euyeub kami dina médan magnet, kami tiasa nyayogikeun palanggan kalayan rupa-rupa produk magnet ti prototipe dugi ka produksi masal, sareng ngabantosan palanggan ngahontal solusi anu épéktip.

Carita Urang

Taun 2011 parantos nyaksian pasar gélo bahan bumi langka, khususna PrNd sareng DyFe, anu mangrupikeun bahan baku utama pikeun magnet bumi langka Neodymium. Kabébasan ogé ngarusak ranté pasokan stabil jangka panjang sareng maksa seueur nasabah anu gaduh magnet pikeun milarian panyadia magnet Neodymium anu langkung aman. Didorong ku kabutuhan pelanggan, dina taun ieu Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. didirikeun ku tim propésional kalayan jero kaahlian sareng jembar pangalaman dina médan magnét.

Dina raraga nampung kabutuhan pelanggan anu luar biasa, kami dilengkepan ku peralatan panilitian, produksi sareng uji coba anu canggih, anu ngabantosan urang tiasa ngaraosan tetep tapi ningkatkeun kamekaran. Kusabab kami perusahaan ukuran sedeng ngahasilkeun 500 ton magnet Neodymium, urang tiasa réaksi gancang pikeun sarat éksténsif konsumén ngeunaan magnet sareng sagala rupa majelis magnét, sapertos magnet Neodymium, magnet shutter, chamfer magnét sareng sisipan magnet, magnet fishing, channel magnet , magnet magnet, karét dilapis magnet, magnet pot, magnet kantor, magnet motor, sareng sajabana Langkung ti 85% magnet sareng majelis magnet kami diékspor ka Jérman, Perancis, Inggris, AS sareng Jepang, anu ketat dina sarat kualitas.

Kusabab ukuran sedeng urang sorangan, urang rada ngartos kaayaan perusahaan ukuran sedeng, sarat sareng kasusah. Kituna urang didaptarkeun pikeun damel sareng ngabantosan konsumén ukuran sedeng maju.

Sumawona, seueur jinis sareng ukuran majelis magnét standar sayogi dina bekel pikeun nyumponan sarat pangiriman anu pas dina waktosna.

Anjeun tiasa ngawartosan ngeunaan proyék anjeun sareng kami tiasa ngabantosan anjeun tina ide dugi ka produksi serial. Henteu janten masalah naha anjeun ayeuna mendesain, ngembangkeun atanapi dina produksi, anjeun bakal yakin yén desain cakrawala sareng tim produksi Horizon Magnetics tiasa nyumbang waktos anu berharga sareng biaya anu épéktip.

Nilai

Magnetics cakrawala sok janten perusahaan anu didorong ku nilai. Nilai-nilai urang ngagambarkeun cara urang ngajalankeun usaha dina kaayaan mitra bisnis, padamel sareng masarakat.

Tanggung jawab:Kami ngayakeun tanggung jawab urang ka hareup sareng masarakat ku ngembangkeun sareng ngahasilkeun magnet anu saé sareng solusi magnét pikeun nyumponan kabutuhan konsumén urang dina pasar anu terus mekar. Kami komitmen pikeun ngamajukeun tanggung jawab mandiri sareng sumanget tim, sareng ngiringan daék ngariksa, ngawaskeun sareng ningkatkeun paningkatan prakték kerja, épéktipitas sareng efisiensi. Kami sadar yén tanggung jawab urang ka masarakat diamankeun ku kasuksésan bisnis urang. Sumawona, urang ogé kedah ngadorong mitra bisnis urang pikeun ngadopsi standar kabiasaan etika anu sami.

Inovasi:Inovasi mangrupikeun landasan kasuksésan Cakrawala Cakrawala. Kami milarian inspirasi unggal dinten tina sumanget panemuan sareng tujuan dina inovasi anu tetep ku nyiptakeun solusi anu teu acan aya sareng nuturkeun jalur anu anyar sahingga visi ayeuna tiasa janten kanyataan énjing. Kami ngembangkeun budaya pangaweruh, panilitian sareng latihan salajengna anu muka cakrawala anyar pikeun mitra bisnis urang sareng diri urang sorangan.

Kaadilan:Kami ningali kaadilan silih salaku kaayaan kasuksésan perusahaan urang nalika kaayaan silih sareng mitra bisnis urang. Henteu janten masalah naha anjeun panyadia atanapi konsumén kami, kami kedah hormat ka anjeun sareng dihargaan ku anjeun! Samentawis éta urang kedah nuturkeun persaingan anu adil sareng gratis sareng para pesaing.