Formwork Beton Precast

Hatur nuhun kana pangetahuan sareng ahli anu berpengalaman dina médan magnét sareng precast, Horizon Magnetics museurkeun perhatian sistem magnet industri urang pikeun ngembangkeun sareng ngadamel majelis magnet Neodymium pikeun formwork beton precast. Dina raraga ngahémat biaya sareng ningkatkeun efisiensi damel, ratusan pepelakan precast nganggo magnét panutup kami pikeun profil formworks pikeun unsur beton precast, chamfers magnet segitiga pikeun nyiptakeun ujung beveled pikeun alur netes, dilebetkeun magnetkeun fixing sapertos formasi reses magnét sareng magnet pot pikeun ngalereskeun bagian diwangun-di. Sababaraha majelis magnet kami parantos diaku salaku rarancang standar atanapi ukuran pikeun industri PC.

Magnét shutter

Chamfer magnét

Magnetic Recess Tilas

Lebetkeun Magnet

Sistem Ruksakna magnét

Magnét Countersunk Pot

Magnét Pot Ku Thread Éksternal

Magnét Pot Ku Thread Internal