Bumi & Kantor & cocooan

Dina widang bumi, kantor sareng cocooan, seueur magnet anu aya di seueur tempat pikeun nyepeng sareng ngatur barang sacara éfisién sareng nyiptakeun rekreasi pikeun urang. Di dapur sareng gudang, saluran magnet atanapi panci magnet dianggo pikeun nyepeng alat dapur sareng alat. Magnet dilapis plastik tiasa dianggo pikeun meresihan akuarium gelas kalayan merenah. Di toko atanapi magnet supermarket dianggo pikeun ngagantung spanduk, sareng sajabana. Di kantor atanapi sakola, lencana nami magnét dianggo pikeun nyepetkeun tag nami kana papakéan, sareng magnet push pin berwarna atanapi magnet hook berwarna dianggo pikeun nahan sareng mikawanoh obyék gampang. Magnet pancing dianggo salaku cocooan populér dina petualangan moro harta karun.

Magnét katutupan plastik

Lencana Ngaran magnét

Pin Push Magnetic Warna-warni

Magnét Saluran Neodymium

Magnet Hook Berwarna

Magnét Kait Ku Bolt Panon

Kait Putar Magnetik

Kait Carabiner Magnetik

Neodymium Pot Magnet Kalayan Kait

Magnet Kalapis Karét Kalayan Stud Éksternal

Magnet Kalapis Karét Ku Thread Awéwé

Kit Fishing Magnet

Magnét Fishing Sisi Tunggal

Magnet Sisi Ganda

Magnét Countersunk Pot

Magnét Pot Ku Borehole

Magnét Pot Ku Thread Éksternal

Magnét Pot Ku Thread Internal

Magnét Perekat 3M

Neocube magnét