Pertahanan & Minyak & Gas

Magnét anu dilarapkeun dina pertahanan & minyak & gas sering dipiharep tiasa dilakukeun kalayan sampurna dina lingkungan kerja anu paling beurat sapertos suhu anu ekstrim, korosi sareng geter, sareng sajabana Magnetics cakrawala tiasa nyumponan sarat anu ketat pikeun sipat magnét sareng kualitas pikeun ngabantosan konsumén dina milih magnét anu leres solusi. Magnét grade Neodymium suhu luhur, sareng tahan korosi anu hadé sareng stabilitas suhu Samarium Cobalt magnet parantos nawiskeun désainer kamampuan pikeun méréskeun seueur masalah. Magnet urang tiasa dipendakan sacara lega di isolator, sirkulator, TWT, motor magnet permanen, geofon, inspeksi MFL, sistem angkat buatan, sistem pompa beuleum listrik, jst. 

Neodymium Loaf Magnet

Neodymium leutik Magnet

Magnét Alnico

Magnét laminasi

Magnét kelas 35 SmCo

Silinder Magnét Samarium

Magnét Bagéan SmCo

Magnet Disc SmCo

Rectangle Samarium Cobalt…

Magnét Cingcin Samarium Kobalt

Magnét SmCo5