Ngangkat & Ngayakeun

Kusabab kaunggulan unik kakuatan magnét tibatan perekat atanapi baud pikeun angkat atanapi nyepetkeun objék, magnet dipendakan dina aplikasi angkat & ngayakeun anu beragam. Majelis magnét Neodymium ngahijikeun magnet Neodymium sareng bahan non-magnet, sapertos bagian-bagian waja, plastik, karét, lem, sareng sajabana pikeun nyiptakeun sirkuit magnét anu khusus atanapi kakuatan anu langkung kuat. Umumna bahan non-magnet digunakeun pikeun mastikeun magnet dina posisi pikeun penanganan anu merenah sareng ngajagi bahan magnet Neodymium tina karusakan nalika dianggo. Dina raraga nyocogkeun sababaraha rupa sarat aplikasi, majelis magnét kami sumping dina kisaran desain, bahan, bentuk, ukuran sareng kakuatan anu cukup. 

Magnét Saluran Neodymium

Magnet Kalapis Karét Kalayan Stud Éksternal

Magnet Kalapis Karét Ku Thread Awéwé

Magnét Countersunk Pot

Magnét Pot Ku Borehole

Magnét Pot Ku Thread Éksternal

Magnét Pot Ku Thread Internal

Magnét Kait Ku Bolt Panon

Kait Putar Magnetik

Kait Carabiner Magnetik

Neodymium Pot Magnet Kalayan Kait

Magnet Ngangkat permanén