FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun nampi manufaktur khusus?

Leres. Kami narékahan pikeun nawiskeun sareng ngembangkeun solusi anu didamel khusus pikeun tantangan pembuatan sadidinten dina magnet bumi langka sareng sistem magnet Neodymium. Pabrikan khusus ngagambarkeun leuwih ti 70 persén penjualan urang.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Henteu aya kuantitas anu tiasa ditampi, tapi harga peryogi diluyukeun kana jumlah pesanan anjeun, kusabab biaya produksi beda-beda dina jumlah. Jumlah anu langkung ageung disarankeun pikeun ngirangan biaya anjeun teras harga.

Syarat pamayaran naon anu anjeun tampi?

Urang tiasa nampi pamayaran ngalangkungan T / T, L / C, Western Union, jst. Istilah pamayaran tiasa béda pikeun palanggan anu béda. Pikeun palanggan énggal, biasana urang nampi setoran 30% sateuacanna sareng kasaimbangan sateuacan kintun. Pikeun palanggan jangka panjang, kami ngijinkeun istilah anu langkung saé, sapertos deposit 30% sateuacana sareng kasaimbangan ngalawan salinan B / L, deposit 30% sateuacanna sareng kasaimbangan saatos nampi magnet, pembayaran 100% saatos kiriman, atanapi bahkan 30 dinten saatos nampi magnet. 

Naon waktos lead rata?

Waktu kalungguhan tiasa bénten-bénten dina magnet sareng sistem magnet. Waktu pamimpinna nyaéta 7-10 dinten pikeun neodymium magnét sampling sareng 15-20 dinten pikeun sampling sistem magnet. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten kanggo magnet bumi langka, sareng 25-35 dinten kanggo majelis magnet bumi langka. Kaayaan tiasa robih, janten kami nyarankeun anjeun parios sareng kami sateuacan mesen, sabab kadang sababaraha majelis magnét Neodymium standar tiasa sayogi kanggo pangiriman tepat waktos. 

Naha anjeun tiasa ngirim magnet atanapi produk magnét ngalangkungan hawa?

Leres. Dina pesawat, aya seueur jinis peralatan éléktronik anu penting anu sénsitip kana kakuatan magnét. Kami nganggo bungkus khusus kami nyalira pikeun ngajagaan kakuatan magnét sahingga magnet tiasa dikirimkeun via udara kalayan aman. 

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Paduli jaminan atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana.

Kumaha upami biaya pengiriman?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express panto-ka-panto biasana jalan panggancangna tapi paling mahal. Seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun shippment anu beurat. Urang tiasa ngadugikeun tarif angkutan barang anu pasti upami anjeun mamatahan detail tina jumlah pesanan, tujuan sareng metode pengiriman. 

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet spésifikasi produk, laporan pamariksaan, RoHS, ngahontal, sareng dokumén pangiriman anu sanés anu diperyogikeun.