Kalkulator pikeun Fluks Density

Kapadetan fluks magnétik atanapi kakuatan medan magnét pikeun hiji magnet gampang pikeun pangguna magnet pikeun kéngingkeun ide umum ngeunaan kakuatan magnet. Dina kaseueuran kasus aranjeunna ngarepkeun data kakuatan magnét sateuacan ngukur sampel magnet anu saleresna ngalangkungan instrumenna, sapertos Tesla Meter, Gauss Meter, jst. Horizon Magnetics ieu nyiapkeun kalkulator saderhana pikeun anjeun ngitung kapadetan fluks kalayan gampang. Kapadetan fluks, dina gauss, tiasa diitung dina jarak anu jauh tina tungtung magnét. Hasilna pikeun kakuatan sawah dina-sumbu, dina jarak "Z" tina tihang magnet. Itungan ieu ngan ukur dianggo ku bahan magnét "garis lempeng" atanapi "garis lempeng" sapertos Neodymium, Samarium Cobalt sareng magnet Ferrite. Aranjeunna henteu kedah dianggo pikeun magnet Alnico.
Densitas Flux tina Magnet Silinder
Total Gap Air> 0
Z =mm
Panjangna Magnet
L =mm
Diameter
D =mm
Induksi sésana
Br =Gauss
Hasil
Densitas fluks
B =Gauss
Densitas Flux tina Magnet Rectangular
Total Gap Air> 0
Z =mm
Panjangna Magnet
L =mm
Lebar
W =mm
Jangkungna
H =mm
Induksi sésana
Br =Gauss
Hasil
Densitas fluks
B =Gauss
Pernyataan Akurasi

Hasil tina kapadetan fluks diitung dina tiori sareng mungkin aya sababaraha perséntase simpangan tina data ukur anu saleresna. Sanaos urang usaha pikeun mastikeun yén itungan di luhur kumplit sareng akurat, kami henteu ngajamin ngeunaan éta. Kami bakal ngahargaan input anjeun, janten ngahubungi kami ngeunaan koréksi, tambihan sareng saran pikeun pamutahiran.