Magnét kelas 35 SmCo

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Magnét kelas 35 SmCo atanapi magnét kelas 35 Samarium Cobalt ayeuna mangrupikeun magnet Samarium Cobalt anu paling kuat di pasar. Éta bahan SmCo tinggi khusus nyayogikeun produk énergi anu unggul, tahan korosi, stabilitas suhu anu hadé sareng tahan demagnetisasi suhu.

Baheula, kelas 30 atanapi 32 mangrupikeun peunteun Samarium Cobalt pangluhurna anu ampir sadayana pemasok magnet Cina SmCo tiasa nyayogikeun. 35 grade Samarium Cobalt didominasi ku sababaraha perusahaan AS, sapertos Arnold (Arnold Magnetic Technologies, grade RECOMA 35E), EEC (Electron Energy Corporation, 34 grade SmCo). Horizon Magnetics mangrupikeun salah sahiji perusahaan magnet anu saeutik anu tiasa nyayogikeun magnet SmCo grade 35 dina jumlah massal sareng Br> 11.7 kGs, (BH) max> 33 MGOe sareng Hcb> 10.8 kOe.

Karakteristik Konci

1. Langkung kakuatan tapi beurat handap. Pikeun Samarium Cobalt, kelas ieu ngamaksimalkeun kapadetan énergi supados cocog sareng sababaraha aplikasi kritis dimana ukuran anu langkung alit sareng pamutahiran kinerja janten prioritas

2. stabilitas tinggi. Pikeun kelas ieu, BHmax, Hc sareng Br langkung luhur tibatan sasmita tinggi magnét Sm2Co17 sapertos tingkat 32, sareng stabilitas suhu sareng suhu kerja maksimum janten langkung saé.

Aplikasi anu difokuskeun

1. Motorsports: Dina motor, tujuan utama pikeun meunang persaingan sengit ku ngamangpaatkeun bahan inovatif pikeun maksimalkeun pungsi torsi sareng akselerasi kalayan paket pangleutikna sareng paling stabil.

2. Ngaganti magnet Neodymium kinerja tinggi: Dina kaseueuran waktos, harga Samarium Cobalt langkung awis tibatan magnet Neodymium, janten magnet Samarium Cobalt utamina dianggo pikeun pasar dimana magnet Neodymium henteu cekap cekap pikeun nyumponan sarat kritis. Bumi langka beurat dy (Dysprosium) sareng Tb (Terbium) ngagaduhan cadangan leutik di nagara-nagara terbatas tapi diperyogikeun pikeun magnet Neodymium kelas luhur kalebet kelas AH, EH atanapi bahkan UH, anu kalolobaanana dianggo dina seueur motor listrik. 2011 nyaksian naékna harga bumi langka. Nalika harga bumi langka bakal naék, 35 grade Samarium Cobalt, atanapi bahkan 30 kelas tiasa janten bahan magnet alternatif anu pangsaéna pikeun pangguna magnet pikeun tetep langkung stabil dibandingkeun sareng pesaingna. Kusabab stabilitas suhu anu saé, BHmax pikeun grade 35 Samarium Cobalt janten langkung saé tibatan N42EH atanapi N38AH magnét Neodymium dina suhu anu langkung ti 150 derajat.

Babandingan SmCo sareng NdFeB dina Suhu

Br
63d0d91f
e76ad6e5

  • Saméméhna:
  • Teras: