Magnet Hook Berwarna

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Magnet hook warna, Neodymium hook magnét warna-warni atanapi magnet warna-warni hook dipaké pikeun ngagantung, ngabédakeun sareng mikawanoh obyék kalayan gampang.

Magnet hook warna dipidangkeun dina parobahan warna penampilan dina magnet hook Neodymium umum. Parobihan penampilan saderhana ieu ngagedékeun aplikasi na langkung lega. Kaitna tiasa gampang diaco kana atanapi kaluar tina magnet dasar buleud. Struktur saderhana ieu tiasa ngaktipkeun pangguna pikeun ngarobih jinis kait kana kabutuhan nyalira. Cangkir baja tina cangkéng magnét warna-warni Neodymium konsentrasi kakuatan magnét sareng ngarahkeun kana permukaan kontak sahingga ukuran leutik magnét tiasa ngahasilkeun kakuatan nyepeng anu kuat. Aranjeunna nyayogikeun kagunaan hébat pikeun nyepeng sababaraha barang sapertos tali, kabel, kabel atanapi pakean di seueur daérah, sapertos gudang, kantor, ruang kelas, workstation, dapur, jst. 

Naha Milih Magnét Kait Berwarna

1. Macem-macem warna sayogi: bodas, hideung, héjo, biru, beureum, ungu sareng emas. Anjeun tiasa milih warna karesep anjeun, atanapi ngawartosan naon warna anyar anu anjeun peryogikeun. Teras aranjeunna tiasa dipak dina sét campuran warna anu diperyogikeun ku anjeun.

2. Gampang dianggo: Magnét Neodymium sareng struktur pot baja ngahasilkeun kakuatan tarik anu kuat teras ukuran leutik sareng kompak tina magnet hook tiasa nyayogikeun kapasitas nyepeng anjeun. Gampang dibabawa sareng dicabut, sareng anjeun tiasa nganggo kait dimana-mana waé aya beusi atanapi waja pikeun ngagantung di jero ruangan atanapi di luar ruangan.

3. Penampilan anu sampurna: Penampakan hook sareng base magnet buleud lemes sareng ngagurilap.

4. Ukuran standar dina stok sareng sayogi kanggo pangiriman langsung

Data Téknis pikeun Magnet Hook Berwarna

Nomer Bagian D M H h Maksakeun Beurat bersih  Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm mm kg lbs g ° C ° F
HM-ME16 16 4 37.0  5.0  7.5  16.0  12 80 176
HM-ME20 20 4 37.8  7.2  12.0  26.0  21 80 176
HM-ME25 25 4 45.0  7.7  22.0  48.0  33 80 176
HM-ME32 32 4 47.8  7.8  35.0  77.0  53 80 176

  • Saméméhna:
  • Teras: