Warta

  • China Rare Earth Group Co., Ltd. Was Founded

    China Rare Earth Group Co., Ltd. Diadegkeun

    Bentuk sumber SASAC, 23 Désémber 2021, China Rare Earth Group Co., Ltd. diadegkeun di Ganzhou, Propinsi Jiangxi.Hal ieu dipikaharti yén China Rare Earth Group Co., Ltd. diadegkeun ku Aluminium Corporation of China, atawa Chinalco, China Minmetals Rare Earth and Ganzhou Rare Earth Group in orde...
    Maca deui
  • MP Materials to Establish Rare Earth NdFeB Magnet Factory in USA

    Bahan MP pikeun Ngadegkeun Pabrik Magnét NdFeB Bumi Langka di AS

    MP Bahan Corp (NYSE: MP) ngumumkeun yén nagara éta bakal ngawangun bumi jarang (RE) logam awal na, alloy jeung fasilitas produksi magnet di Fort Worth, Texas.Perusahaan ogé ngumumkeun yén éta parantos nandatanganan perjanjian jangka panjang anu mengikat sareng General Motors (NYSE: GM) pikeun nyayogikeun bahan bumi jarang, allo ...
    Maca deui
  • China Creating New State-Owned Rare Earth Giant

    Cina Nyiptakeun Raksasa Bumi Langka Milik Nagara Anyar

    Numutkeun jalma-jalma anu wawuh kana masalah éta, Cina parantos nyatujuan pendirian perusahaan bumi jarang milik nagara anu tujuanana pikeun ngajaga posisi pamimpin na dina ranté pasokan bumi jarang global nalika tegangan langkung jero sareng AS.Numutkeun sumber informed dikutip ku Wall Street ...
    Maca deui
  • How Horizon Magnetics Response to Cost Rise of Rare Earth Raw Materials

    Kumaha Horizon Magnetics Tanggapan kana Naékna Biaya Bahan Baku Bumi Langka

    Kusabab kuartal kadua 2020, harga bumi jarang naék.Harga alloy Pr-Nd, bahan utama bumi jarang tina magnet NdFeB sintered, geus ngaleuwihan tilu kali tina kuartal kadua 2020, sarta Dy-Fe alloy Dysprosium Beusi boga kaayaan sarupa.Utamana di jaman baheula ...
    Maca deui
  • New UK Magnet Factory for EVs Should Copy Chinese Playbook

    Pabrik Magnet Inggris Anyar pikeun EVs Kedah Nyalin Playbook Cina

    Numutkeun laporan survéy pamaréntah Britania dirilis dina Jumaah 5 Nopémber, Inggris bisa neruskeun produksi magnet-Powered tinggi diperlukeun pikeun ngembangkeun kandaraan listrik, tapi janten meujeuhna, modél bisnis kudu nuturkeun strategi sentralisasi Cina urang.Nurutkeun Reute...
    Maca deui
  • Rare Earth Prices Stand at An All-time High

    Harga Bumi Langka Nangtung dina Luhur Sadayana

    5 Nopémber 2021 dina lelang ka-81, sadaya transaksi réngsé dina 930000 yuan / ton pikeun PrNd, sareng harga alarem dilaporkeun pikeun katilu kalina berturut-turut.Anyar-anyar ieu, harga bumi jarang naék dina tingkat luhur sadaya waktos, narik perhatian pasar.Kusabab Oktober, harga bumi jarang h ...
    Maca deui
  • Total Amount Control Index of Rare Earth and Tungsten Mining in 2021 Issued

    Total Indéks Kontrol Jumlah Bumi Langka sareng Pertambangan Tungsten taun 2021 Dikaluarkeun

    30 Séptémber 2021, Kamentrian Sumber Daya Alam ngaluarkeun béwara ngeunaan total indéks kontrol jumlah bijih bumi jarang sareng pertambangan bijih tungsten di 2021. Bewara éta nunjukkeun yén total indéks kontrol jumlah bijih bumi jarang (rare earth oxide REO, the sami di handap) pertambangan di Cina di 2021 nyaéta 168...
    Maca deui
  • Interpretation of National Standard of Recycled Materials for NdFeB Production and Processing

    Interprétasi Standar Nasional Bahan Daur Ulang pikeun Produksi sareng Ngolah NdFeB

    31 Agustus 2021 Divisi Téhnologi Standar Cina napsirkeun standar nasional Bahan Daur Ulang pikeun Produksi sareng Pangolahan NdFeB.1. Latar setelan baku Neodymium Beusi boron bahan magnet permanén mangrupa sanyawa intermetallic dibentuk ku unsur logam bumi jarang neodymium jeung ...
    Maca deui
  • Horizon Magnetics Sales and Profit in the 1st Half of 2021

    Penjualan sareng Kauntungan Horizon Magnetics dina Satengah 1st 2021

    Pikeun nyimpulkeun pangalaman, mendakan kakurangan, langkung saé ngalaksanakeun rupa-rupa padamelan dina satengah kadua taun, teras narékahan pikeun ngahontal tujuan taunan, Ningbo Horizon Magnetics ngayakeun rapat kasimpulan karya pikeun satengah munggaran 2021 dina isuk-isuk. 19 Agustus Dina rapat, ngatur ...
    Maca deui
  • Horizon Magnetics Supporting Community Activity

    Horizon Magnetics Ngarojong Kagiatan Komunitas

    Salaku warga korporasi masarakat, Horizon Magnetics parantos aktip aub dina ngarojong kagiatan masarakat pikeun ngawujudkeun ajén sosialna.Minggu kamari, insinyur téhnologi magnét urang Dokter Wang mawa hiji palajaran metot pikeun barudak di masarakat, Magic Magnet.Kumaha méakkeun ...
    Maca deui
  • Difficulties in Developing Rare Earth Industry Chain in United States

    Kasesahan dina Ngembangkeun Ranté Industri Bumi Langka di Amérika Serikat

    Amérika Serikat sareng sekutu-sekutuna ngarencanakeun nyéépkeun artos pikeun ngembangkeun industri bumi jarang, tapi sigana aya masalah ageung anu teu tiasa direngsekeun ku artos: kakurangan serius perusahaan sareng proyék.Hayang pisan pikeun mastikeun pasokan bumi jarang domestik sareng ngembangkeun kapasitas ngolah, Pentagon sareng ...
    Maca deui
  • China Exported 3737.2 Tons of Rare Earth in April, down 22.9% from March

    Cina Ékspor 3737.2 Ton Bumi Langka dina April, turun 22.9% ti Maret

    Rare earth ngagaduhan reputasi salaku "tanah anu maha kuasa".Ieu mangrupa sumberdaya langka indispensable dina loba widang motong-ujung kayaning énergi anyar, aerospace, semikonduktor jeung saterusna.Salaku nagara bumi jarang panggedéna di dunya, Cina gaduh sora anu luhur.Numutkeun data resmi, C ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2