Magnet Sisi Ganda

Pedaran pondok:

Dumasar kana matérial sareng fungsina, magnet dua sisi disebat ogé dua sisi kuat neodymium magnet mancing salvage pikeun moro harta karun. Mangrupikeun sistem magnét anu inovatif anu didamel tina magnét bumi Neodymium langka anu kawasa, kasus waja sareng baut soca anu peryogi pisan. Desain anu unik ngajantenkeun magnet pancingan dua sisi saderhana saderhana pikeun ngahasilkeun kakuatan anu kuat pikeun ngagaduhan aplikasi anu lega sapertos mancing magnet, ngagantung, ngangkat sareng nyandak sababaraha tulisan anu aya beusi. 


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur pikeun Magnet Sisi Ganda

1. eyebolt stainless steel ditukeurkeun: desain ieu nyandak pamaké pikeun ngagunakeun uli maranéhna gantina pikeun minuhan aplikasi khusus sorangan.

2. Pangikat anu langkung luhur antara soca sareng magnet mancing: Cingcin cadangan tiasa nyingkahan résiko soca tina sareng kaleungitan magnet mancing.

3. Sisi tarik dua kali: Desain ieu ngagandakan daérah ku kakuatan magnét, anu bakal ngajantenkeun magnét mancing dua sisi anu sami tiasa ningkatkeun kamungkinan moro harta karun kalayan hasil

Double Sided Magnet 3

Kumaha Ngasilkeun Magnet Sisi Ganda

1. R&D sareng simulasi: Numutkeun sarat rumit pikeun konsumén, urang kedah lebet kana prosés P&P sareng simulasi, pikeun milarian kabutuhan anu lengkep pikeun magnet kalebet bahan magnet, bentuk, ukuran, palapis sareng kelas, bahan kasus waja sareng ukuran anu cocog, cara ngarakit komponén, sareng sajabana Teras sampling diperyogikeun pikeun ngarengsekeun desain.

2. Manufaktur magnet Neodymium: Salami prosés blok magnet, komposisi magnet sareng téknologi produksi kedah dikontrol ketat, anu ampir mutuskeun kakuatan nyepeng sareng kualitas magnet mancing dua sisi. Kadang-kadang, peunteun magnet kedah langkung luhur tibatan kelas handap sapertos N35, janten kanggo ngahontal gaya anu langkung luhur sareng ukuran anu langkung alit.

3. Milih bahan waja sareng mesin bisi baja: Bahan tina wadah waja ogé penting pikeun mangaruhan gaya tarik, sabab bisi waja kedah ngabantosan kakuatan magnét bumi langka NdFeB magnet anu kentel ka tengahna waé. Sumawona, bisi waja tiasa ngajagaan NdFeB magnet permanén tina chipping sareng retakan. Bahan bahanna nyaéta baja karbon handap.

4. Ngeusian epoxy hideung: Celah antara magnet NdFeB sareng kotak waja dieusi epoxy hideung, anu tiasa ngalereskeun magnet Neodymium dina kotak waja pageuh, teras ngajagi cakram Neodymium disk tina ragrag ka handap teras manjangkeun waktos jasa na.

Kaunggulan tibatan Pesaing

1. Kualitas luhur: magnet NdFeB, komponén anu paling penting dihasilkeun ku pabrik urang sorangan, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajantenkeun kualitas magnet dina kontrol.

2. Épéktip biaya: Produksi di-bumi ngamungkinkeun urang pikeun mastikeun magnet mancing kami kalayan kualitas anu sami tapi dina harga anu langkung handap dibandingkeun pesaing '.

3. Pangiriman gancang: Seueur produk semi bérés dina saham sareng kapasitas di-damel dina-jero ngamungkinkeun pangiriman magnet mancing dina waktosna.

4. Pilihan deui: Pilihan standar langkung seueur anu sayogi. Sumawona, produksi sareng pabrikan di-imah kami ngamungkinkeun pilihan khusus sistem magnét pikeun palanggan kalayan merenah. Urang tiasa minuhan saderhana pameseran.

Data Téknis pikeun Magnet Sisi Ganda

Nomer Bagian D H M Maksakeun Beurat bersih  Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm kg lbs g ° C ° F
HM-S1-48 48 18 8 80  176  275  80 176
HM-S1-60 60 22 8 120  264  500  80 176
HM-S1-67 67 25 10 150  330  730  80 176
HM-S1-75 75 25 10 200  440  900  80 176
HM-S1-94 94 28 10 300  660  1540  80 176
HM-S1-116 116 32 12 400  880  2650  80 176
HM-S1-136 136 34 12 600  1320  3850  80 176

  • Saméméhna:
  • Teras: