Magnét Servo Motor

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Magnet motor Servo atanapi magnet Neodymium pikeun motor servo ngagaduhan kualitas performa khusus sareng luhur nyalira pikeun nyumponan sarat kualitas anu ketat pikeun motor servo. Motor servo ngarujuk kana motor listrik anu ngatur operasi komponén mékanis dina sistem servo. Éta mangrupikeun parobihan parobihan gancang pikeun motor bantu. Motor servo tiasa nyiptakeun kadali anu akurat sareng akurasi posisi, sareng tiasa ngarobih sinyal voltase janten torsi sareng kecepatan pikeun ngajalankeun objék kontrol. Laju rotor motor servo dikontrol ku sinyal input sareng tiasa réaksi gancang.

Kusabab cabang Indramat tina Rexroth sacara resmi ngaluncurkeun sistem motor servo AC sareng magnet permanen MAC di pameran dagang Hannover di 1978, ieu nandakeun yén generasi anyar téknologi servo AC ieu parantos asup kana tahap praktis. Dina pertengahan sareng akhir taun 1980an, masing-masing perusahaan ngagaduhan séri produk lengkep. Sakabéh pasar servo tos kana sistem AC. Kaseueuran sistem servo listrik kinerja tinggi nganggo motor servo AC servo magnet permanén, sareng supir kontrol seuseueurna ngadopsi sistem servo posisi digital lengkep sareng posisi anu gancang sareng akurat. Aya pabrik anu khas sapertos Siemens, Kollmorgen, Panasonic, Yaskawa, jst.

Kusabab fungsi anu leres tina motor servo, éta ngagaduhan sarat anu ketat ngeunaan akurasi damel sareng kinerja tinggi, anu utamina gumantung kana kualitas magnet Neodymium pikeun motor servo. Kusabab rupa-rupa sipat magnét anu langkung luhur, magnet Neodymium ngajantenkeun motor servo dimungkinkeun kalayan beurat langkung handap sareng ukuran langkung alit dibandingkeun sareng bahan magnét tradisional, sapertos Ferrite, Alnico atanapi SmCo magnet.

Pikeun magnet motor servo, ayeuna cakrawala Magnetik ngahasilkeun séri kelas tinggi tingkat magnet Neodymium, sapertos H, SH, UH, EH sareng AH kalayan nuturkeun tilu ciri ieu:

1. coercivity intrinsik tinggi Hcj: luhur ka> 35kOe (> 2785 kA / m) anu ningkatkeun résistansi demagnetizing magnet teras servo motor damel stabilitas

2. Koefisien suhu anu tiasa dibalikkeun handap: handap dugi ka α (Br) <-0.1% / ºC sareng β (Hcj) <-0.5% / ºC anu ningkatkeun stabilitas suhu magnét sareng mastikeun motor servo kanggo damel sareng stabilitas anu langkung luhur

3. Leungitna beurat awak: handap nepi ka 2 ~ 5mg / cm2 dina kaayaan tés CEPAT: 130ºC, 95% RH, 2,7 ATM, 20 dinten anu ningkatkeun résistansi korosi magnet pikeun manjangkeun waktos hirup motor servo


  • Saméméhna:
  • Teras: