Taros Kami

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd.

Alamat

128 # Jalan Buzheng East, Zona Taman Perindustrian Wangchun, Ningbo, Cina

Telepon

0086-574-27883742

0086-18957413363

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami