Blog

  • Selection of Permanent Magnet Materials and Application of Magnetic Reed Sensors

    Pamilihan Bahan Magnét Permanén sareng Aplikasi Sénsor Reed Magnét

    Pamilihan Bahan Magnét Permanén pikeun Sénsor Reed Magnét Sacara umum, pamilihan magnét pikeun sénsor switch reed magnét kedah mertimbangkeun faktor aplikasi anu béda, sapertos suhu damel, pangaruh demagnetisasi, kakuatan médan magnét, karakteristik lingkungan, ...
    Maca deui
  • How Magnetic Reed Switch Sensors Work with Neodymium Magnets

    Kumaha Sénsor Switch Reed Magnét Gawé sareng Magnét Neodymium

    Naon sensor switch reed magnét?Sénsor switch reed magnét nyaéta alat switching garis dikawasa ku sinyal médan magnét, ogé katelah switch kontrol magnét.Ieu mangrupakeun alat switching ngainduksi ku magnet.Magnet anu biasa dianggo kalebet magnet Neodymium sintered, magnet karét sareng fer ...
    Maca deui
  • Why Magnetic Hall Sensors Widely Applied

    Naha Sénsor Aula Magnét Diterapkeun sacara lega

    Numutkeun sifat objék anu dideteksi, aplikasina sénsor éfék Aula Magnét tiasa dibagi kana aplikasi langsung sareng aplikasi henteu langsung.Anu kahiji nyaéta pikeun langsung ngadeteksi médan magnét atanapi ciri magnét tina obyék anu diuji, sareng anu terakhir nyaéta pikeun ngadeteksi ...
    Maca deui
  • Why Permanent Magnets Needed in Hall Effect Sensors

    Naha Magnét Permanén Diperlukeun dina Sénsor Pangaruh Aula

    Sensor éfék Hall atanapi transduser éfék Hall mangrupikeun sénsor terpadu dumasar kana éfék Hall sareng diwangun ku unsur Hall sareng sirkuit bantuna.Sensor aula loba dipaké dina produksi industri, transportasi jeung kahirupan sapopoe.Tina struktur internal sensor aula, atanapi dina prosés ...
    Maca deui
  • How to Select Magnets in Development of Hall Position Sensors

    Kumaha Pilih Magnét dina Pangembangan Sénsor Posisi Aula

    Kalawan ngembangkeun vigorous industri éléktronik, deteksi posisi sababaraha komponén struktural lalaunan robah tina pangukuran kontak aslina mun pangukuran non-kontak ngaliwatan sensor posisi Aula jeung magnet.Kumaha urang bisa milih magnet cocog nurutkeun produk urang ...
    Maca deui
  • NdFeB and SmCo Magnets Used in Magnetic Pump

    NdFeB na SmCo Magnét Dipaké dina Pompa Magnét

    Magnét NdFeB sareng SmCo anu kuat tiasa ngahasilkeun kakuatan pikeun nyetir sababaraha objék tanpa aya kontak langsung, ku kituna seueur aplikasi anu ngamangpaatkeun fitur ieu, biasana sapertos gandeng magnét teras pompa gandeng sacara magnét pikeun aplikasi anu kirang segel.Gandeng drive magnét nawiskeun tr non-kontak ...
    Maca deui
  • 5G Circulator and Isolator SmCo Magnet

    5G Circulator jeung Isolator SmCo Magnet

    5G, téknologi komunikasi sélulér generasi kalima nyaéta generasi anyar téknologi komunikasi sélulér broadband kalayan karakteristik kecepatan luhur, reureuh rendah sareng sambungan ageung.Infrastruktur jaringan pikeun ngawujudkeun interkonéksi manusa-mesin sareng objék.Internét o...
    Maca deui
  • China Neodymium Magnet Situation and Prospect

    Cina Neodymium Magnet Situasi jeung prospek

    Industri bahan magnet permanén Cina maénkeun peran penting di dunya.Henteu ngan ukur seueur perusahaan anu kalibet dina produksi sareng aplikasi, tapi ogé padamelan panalungtikan parantos naék.bahan magnet permanén utamana dibagi kana magnet bumi jarang, logam permanén ...
    Maca deui
  • Magnet Was Tried to Use in Ancient China

    Magnét Dicoba Digunakeun di Cina Kuno

    Sipat nyerep beusi magnetite geus kapanggih pikeun lila.Dina salapan jilid tina cinyusu jeung Autumn Annals Lu urang, aya paribasa: "lamun anjeun jenis cukup pikeun narik beusi, anjeun bisa ngakibatkeun eta."Waktu éta, jalma disebut "magnétisme" salaku "kahadean".Anu...
    Maca deui
  • When and Where Is Magnet Discovered

    Iraha sareng Dimana Magnet Kapanggih

    Magnét henteu diciptakeun ku manusa, tapi bahan magnét alami.Yunani kuno jeung Cina kapanggih batu magnetized alam di alam disebut "magnét".Batu jenis ieu sacara ajaib tiasa nyeuseup potongan-potongan beusi alit sareng salawasna nunjuk ka arah anu sami saatos swi...
    Maca deui