Magnét shutter

Pedaran pondok:

Magnét shutter atanapi magnet formwork mangrupikeun leyuran magnét anu inovatif pikeun nyatakeun formwork beton precast! Sababaraha model kakuatan sayogi, tapi 2100kg magnét jepret mangrupikeun modél pang populerna di Éropa, AS, Kanada sareng sababaraha nagara di Asia.

Salaku salah sahiji pamasok leyuran magnét anu utama pikeun industri beton precast, Cakrawala Magnetik ngembangkeun sareng ngadamel magnét shutting kanggo méréskeun masalah anu disababkeun ku metode fastwork tradisional, sapertos beban fisik ku palu atanapi karusakan dina tabel formwork anu mahal.


Detil Produk

Tanda Produk

Fakta konci ngeunaan Shuttering Magnet

1. Bahan: Magnét Neodymium kalayan kualitas kinerja tinggi sareng kelas + Baja karbon rendah

2. Perawatan permukaan: Séng, Ni + Cu + Ni, atanapi epoxy pikeun Neodymium magnet + Séng, cet atanapi téknologi anu diperyogikeun sanés kanggo kasus waja

3. Paket: dibungkus dina karton bergelombang teras karton dibungkus dina palét kai atanapi kotak. Hiji, dua, tilu atanapi potongan sanésna dumasar kana ukuran per karton bergelombang

4. Angkat uas: Angkat uas gratis upami jumlah order magnet shutting ageung sareng gampang dikirim babarengan

Shuttering Magnet 3

Saha Kauntungan tina Shuttering Magnet

1. Tutuwuhan Préstasi kalayan sistem produksi cicing pikeun ngahasilkeun unsur beton precast, sapertos papan lantai atanapi témbok dobel

2. Pabrik Precast pikeun ngahasilkeun sababaraha bukaan anu rumit atanapi alit, sapertos panto atanapi windows anu peryogi sababaraha magnet shutting pikeun nyepetkeun formworks

3. Perusahaan sateuacanna pikeun ngahasilkeun sababaraha bentuk khusus unsur PC contona radius, peryogi sababaraha magnét jepret leutik tibatan sistem shutting anu langkung lami pikeun propil formwork

4. Sagala perusahaan kecuali industri precast anu mikir yén magnet shutting tiasa nyumponan saratna ngeunaan kakuatan nyepeng anu luhur sareng gampang dioperasikeun

Naha Milih Magnet Shuttering

1. Serbaguna kalayan ampir sadaya bahan tina formworks, contona kai, waja atanapi aluminium

2. Magnet anu sami pikeun minuhan tujuan anu béda dina nyepetkeun formworks

3. Langkung ukuran sareng kakuatan mimitian ti 450 Kg dugi ka 3100 Kg pikeun nyumponan sarat rupa-rupa anjeun

4. Ukuran kompak, énténg sareng gampang dioperasikeun

5. Posisi saderhana sareng tepat

6. Hindarkeun las atanapi bolting kana méja formwork sahingga ngajaga permukaan permukaan

7. Dua liang Utas terpadu o adaptasi formwork nu

Kumaha Paké Shuttering Magnet

Pencét tombol switchable di luhur casing waja pikeun ngahurungkeun kakuatan magnét pikeun nyepetkeun formwork kana méja baja pageuh. Anggo tuas angkat kanggo narik tombol pikeun mareuman gaya magnét pikeun mindahkeun sareng posisi magnét tutup teras saluyukeun formworks. Kadang-kadang, gunakeun dua liang benang anu terintegrasi di luhur magnet jepret pikeun ngagantelkeun sababaraha adaptor, supados tiasa nyumponan sarat aplikasi anu teu terbatas.

Kaunggulan tibatan Pesaing

1. Kakuatan kalapa anu tiada tandingan dina komponén anu paling penting, magnet Neodymium, sabab Cakrawala Magnetik asalna ti sareng masih dina manufaktur magnet Neodymium

2. Yakin kana kualitas sareng nampi syarat-syarat pembayaran sapertos 100% T / T saatos nampi pelanggan tina magnet shutting kami

3. Pasokan lengkep magnet beton precast sapertos chamfers magnét, lebetkeun magnet, sareng kamampuan mesin di bumi pikeun ngahasilkeun produk magnét anu didamel khusus pikeun minuhan pameseran hiji-stop pelanggan

Data Téknis pikeun Shuttering Magnet

Nomer Bagian   L L 1 H M W Maksakeun Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm mm mm kg lbs ° C ° F
HM-MF-0900 280 230 60 12 70 900 1985 80 176
HM-MF-1600 270 218 60 16 120 1600 3525 80 176
HM-MF-2100 320 270 60 16 120 2100 4630 80 176
HM-MF-2500 320 270 60 16 120 2500 5510 80 176
HM-MF-3100 320 270 60 16 160 3100 6835 80 176

Pangropéa sareng Kasalametan Pancegahan

1. Asép Sunandar Sunarya jero magnet Neodymium kedah dijaga bersih. Nyingkahan beton lebet kana magnet magnét supados mastikeun kakuatan dipeunteun tetep sareng tombol switchable dioperasikeun sacara fleksibel.

2. Saatos dianggo, éta kedah dijaga bersih sareng diminyakan supados dijaga tina korosi.

3. Operasi maksimal atanapi suhu panyimpenan kedahna sahandapeun 80 ℃. Suhu anu luhur tiasa nyababkeun magnét jepret pikeun ngirangan atanapi kaleungitan kakuatan magnét.

4. Sanaos ampir teu aya kakuatan magnét anu karaos di luar casing waja tina magnet shutter, gaya magnét dina samping anu diaktipkeun teuing kuat. Punten jaga jauh tina instrumen éléktronik sareng logam ferromagnetik anu teu perlu. Ati-ati khusus kedah dilaksanakeun upami aya anu ngagem alat pacu jantung, sabab medan magnét anu kuat tiasa ngarusak éléktronik dina alat pacu jantung.


  • Saméméhna:
  • Teras: