Kamampuh

Ningbo Horizon Magnetic Technologies Co., Ltd. mangrupikeun padamel anu sacara vertikal terpasang magnet bumi Neodymium langka sareng majelis magnét anu aya hubunganana. Kami tiasa nyederhanakeun prosés proyék anjeun sareng ngabantosan anjeun dina nyiptakeun produk énggal tina ideu dugi ka pangiriman.

Manufaktur Neodymium Magnét

Manufaktur magnét Neodymium mangrupikeun jajaran strategi Magnetics Horizon pikeun mastikeun pasokan magnet sareng sistem magnet kualitas luhur anu mantep sareng khususna dina waktos khusus, contona, naékna harga anu edan sareng pasokan pondok tina bahan bumi langka. Kapasitas produksi sedeng, 500 ton magnet Neodymium dikontrol ketat tanpa kapasitas ngembangna tapi pamutahiran manajemén pikeun minuhan sarat ketat konsumén urang.

1.Strip Casting
2.Jet Milling
3.Sintering

Desain sareng Téknik

Kami resep tantangan sareng resep kana solusi magnét khusus pikeun minuhan fungsi unik konsumén. Pangetahuan téknis urang dina magnetik sareng pangalaman anu cekap dina sistem magnet Neodymium langka bumi komprehensif ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun nasabah kalayan rekomendasi anu efektif atanapi jasa desain mimitian ti tahap konsép dugi ka perwujudan produk akhir. Naon deui, jasa rékayasa tibalik sayogi pikeun ngabantosan palanggan ngaoptimalkeun desain anu tos aya.

1.ICP
2.Laser Particle Size Tester
3.Metalloscope

Dina-imah Fabricating sareng Mesin

Kisaran alat-alat mesin canggih kami sorangan ngajantenkeun waktos pangiriman sareng kualitas mesin blok magnet sareng bagian logam anu dikawasa. Éta tiasa nyumponan sarat khusus konsumén sapertos jumlah leutik, kasabaran ketat, pangiriman anu mendesak, prosés rumit, sareng sajabana Khusus pikeun produk énggal, kapasitas di-imah tiasa ngahasilkeun prototipe dina waktosna pikeun nyepetkeun prosés pangwangunan sareng ngendalikeun rahasia kréatip produk anyar rahasia.

<Samsung i8, Samsung VLUU i8>
2. CNC Machining

Pamastian kualitas

Salaku pemasok magnet bumi langka anu dipercaya, Horizon Magnetics narékahan pikeun tingkat kualitas pangluhurna pikeun nyugemakeun kabutuhan pelanggan ngalangkungan pamutahiran anu teras-terasan. Alat pamariksaan otomatis canggih ngamungkinkeun pamariksaan anu gancang sareng akurat tina fluks magnét sareng simpangan sudut pikeun mastikeun unggal magnét tina volume anu luhur saluyu sareng sarat kualitas kalayan nolak cacat pikeun aplikasi anu ketat sapertos otomotif. Magnet sareng majelis bumi jarang urang nyaéta RoHS sareng ngahontal ngahontal.

1.Magnetic Properties Tester
2.HAST
3.X-Ray Coating  Thickness Tester

Pasokan Hiji-Stop pikeun Produk Magnet éksténsif

Jinis sareng ukuran majelis magnet Neodymium standarisasi sapertos magnet mancing, magnét jepretan, magnet pot, magnet hook sareng magnet kantor sayogi pikeun pangiriman gancang. Produksi magnét neodymium sareng damel di-imah tiasa ngarobih sababaraha sistem magnet bumi langka dina pamundut. Kaahlian dina magnetik ngamungkinkeun urang sumber bahan magnét permanén sanésna kalayan jumlah sakedik tapi kedah dikombinasikeun kana hiji kiriman kalayan merenah.

1.Motor Magnet
2.Precast Concrete Magnet
3.Magnetic Assemblies