Neodymium leutik Magnet

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Magnét leutik Neodymium atanapi magnet mikro hartosna magnet Neodymium ukuran langkung alit gaduh hiji atanapi sababaraha arah kalayan kandel ipis, sapertos silinder magnet panjang kalayan diameter leutik, magnet disk ageung panjangna pondok, magnet blok panjang atanapi lega kalayan jangkungna pondok, cincin atanapi magnet tabung kalayan ketebalan témbok ipis, sareng sajabana. Sacara umum, magnet buleud kalayan diaméterna langkung alit ti 3mm, disk atanapi blok magnet kalayan ketebalanna langkung pondok tibatan 1mm, téknologi mesin atanapi kontrol kualitas bakal béda pisan sareng magnet ukuran umum, teras aranjeunna bisa dianggap magnet leutik atanapi mikro.

Mertimbangkeun magnet Neodymium sintered ngagaduhan sababaraha sarat anu béda ngeunaan sipat magnét sareng perawatan permukaan anu bénten sareng bagian mesin umum anu sanés, magnet Neodymium alit henteu gampang dihasilkeun, mesin atanapi mariksa pikeun mastikeun kualitas anu diperyogikeun magnet mikro Neodymium.

Magnét leutik neodymium langkung hésé dihasilkeun tibatan dibayangkeun. Sababaraha urang panginten panginten yén magnet Neodymium mikro ngan kedah langkung diperhatoskeun nalika prosés mesin, tapi nyatana rada béda. Sipat magnét, sareng kakuatan médan magnét atanapi fluks magnétik tiasa bénten-bénten ageung pikeun magnet ukuranana sami sareng kandel ipis. Kaseueuran jalma mikir yén kasabaran mesin antara unggal magnet nyababkeun ukuran atanapi volume magnétna kalayan bédana langkung alit teras bédana langkung alit dina kakuatan médan magnét. Nanging, sipat magnét antara magnet ipis langkung ageung tibatan magnet anu langkung kandel, upami sipat magnét henteu tiasa dikontrol ogé dina unggal blok magnet, antara unggal blok magnét sareng antara seueur blok magnet.

Hatur nuhun kana peralatan pamrosésan presisi kami, langkung ti 10 taun insinyur mesin anu ngalaman, sareng pangalaman anu dialam dina nyayogikeun palanggan ku magnet Neodymium leutik anu henteu kaétang dina dasawarsa ka tukang, Horizon Magnetics ngagaduhan kamampuan ngahasilkeun sareng ngendalikeun kualitas ngalangkungan sadaya produksi sareng prosés QC, kalebet produksi blok magnet, mesin, plating, magnetisasi, pamariksaan, sareng sajabana Dina waktos ieu, urang tiasa ngendalikeun magnet mikro Neodymium anu disinter kalayan diaméter alitna 0.2mm sareng ketebalan alit sareng 0.15mm tunduk kana bentuk magnet Neodymium anjeun sareng dimensi sakabéh dina unggal arah .


  • Saméméhna:
  • Teras: