Motor Listrik

Kusabab yayasan kami cakrawala Magnetics parantos fokus kana pamekaran sareng produksi magnet Neodymium high end sareng mikawanoh motor listrik salaku pasar paling ngajangjikeun urang. 50% magnet Neodymium sareng Samarium Cobalt kami seueur dianggo dina sagala jinis motor listrik, sapertos motor servo, motor linier, motor lift, motor stepper, sareng sajabana, anu damel sareng kakuatan sareng efisiensi anu luhur, tapi ukuranana alit. Magnét laminasi kami mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun motor épisiensi tinggi, sabab éta ngirangan karugian ayeuna anu eddy, anu hartosna kirang panas sareng kirang runtah nalika damel. 

Magnét laminasi

Magnét Servo Motor

Magnét Linear Motor

Magnét Stepper Motor

Magnét lift