Trend Harga Bahan Baku

Harga pikeun magnet bumi langka (magnet Neodymium sareng magnet Samarium Cobalt) gumantung pisan kana biaya bahan baku na, utamina bahan bumi jarang sareng bahan Cobalt anu mahal, anu sering turun naek dina waktos khusus. Ku alatan éta, tren harga bahan baku penting pisan pikeun pangguna magnet pikeun ngajadwalkeun rencana pameseran magnet, ngaganti bahan magnet, atanapi bahkan ngagantungkeun proyékna ... Ngingetan pentingna harga pikeun konsumén, Horizon Magnetics sok ngamutahirkeun grafik harga pikeun PrNd (Neodymium / Praseodymium ), DyFe (Dysprosium / Iron) sareng Cobalt dina tilu bulan ka pengker. 

PrNd

PrNd 20210203-20210524

DyFe

DyFe 20210203-20210524

Co

Co 20210203-20210524

Bantahan

Kami nyobian upaya nyayogikeun harga bahan baku lengkep sareng akurat di luhur, anu dicandak tina perusahaan calakan pasar anu diaku di Cina (www.100ppi.com). Nanging aranjeunna pikeun rujukan waé sareng kami henteu ngajamin ngeunaan éta.