Chamfer magnét

Pedaran pondok:

Chamfer magnetik, magnet triangular atanapi strip chamfer steel magnét mangrupikeun sistem magnét anu khusus pikeun nyiptakeun ujung-ujung beveled di juru sareng nyanghareup panel témbok beton precast sareng barang-barang beton alit.


Detil Produk

Tanda Produk

Struktur sareng Prinsip Chamfer Magnetik

Éta didamel tina magnet bar Neodymium anu kuat ditempelkeun dina waja kualitas luhur. Sakumaha struktur sareng prinsip magnet saluran Neodymium, waja alihan polaritasna magnet Neodymium tina hiji sisi ka sisi anu dihubungi anu sanésna ku gaya tahan anu langkung luhur. Sumawona, seueur magnet bar leutik dijaga ku baja tina karusakan mékanis. Sisi kontak ngamungkinkeun panempatan anu gancang sareng akurat tina baja baja dina pangwangunan formwork beusi tanpa slipping atanapi geser. Chamfer magnét nyaéta segitiga katuhu bentukna sareng tiasa dikirimkeun dina sababaraha ukuran anu béda kalayan magnet dina hiji sisi, sisi dua atanapi hipotenuse sapanjang panjang 100% atanapi ngan sapanjang 50% tina panjangna. 

Magnetic Chamfer 4

Naha Ngagunakeun Chamfer Magnetic

1. Gampang dioperasikeun

2. Réusable sareng awét pikeun ngaleutikan investasi anu dibagi dina jangka panjang

3. Henteu aya sekrup, bolts, las atanapi listrik pikeun nyepetkeun chamfer magnét. Gancang pikeun posisi, dipiceun sareng bersih

4. Universal sareng sistem beton paling precast pikeun ngirangan mésér kuantitas sareng biaya pikeun sistem anu béda

5. Gaya napel anu jauh langkung kuat sareng umur jasa langkung lami tibatan chamfer karét

6. Ngaronjatkeun hasil kualitas dina produk beton precast pikeun ngaleungitkeun seueur masalah bérés gedong

Kaunggulan tibatan Pesaing

1. Kakuatan kompetitif anu teu aya tandingan sareng aplikasi dina industri beton precast sareng wawuh kana naon sareng kumaha mastikeun chamfers magnét waja, nutupkeun magnet sareng lebetkeun magnet pikeun méréskeun kaprihatinan konsumén

2. Langkung ukuran anu sayogi pikeun ngahémat biaya perkakas teras harga produk pikeun konsumén

3. Ukuran standar dina stok sareng sayogi kanggo pangiriman langsung

4. solusi Custom-dijieun aya kana pamundut

5. Seueur chamfers magnét anu dipikaresep ku konsumén sareng sababaraha modél kami diaku salaku rarancang standar atanapi ukuran dina industri beton precast.

Data Téknis pikeun Magnetic Chamfer

Nomer Bagian A B C Panjangna  Panjang Magnet Jenis Sisi Magnetized Suhu Operasi Maksimum
mm mm mm mm ° C ° F
HM-ST-10A 10 10 14 3000 50% atanapi 100% Bujang 80  176
HM-ST-10B 10 10 14 3000 50% atanapi 100% Ganda 80  176
HM-ST-10C 10 10 14 3000 50% atanapi 100% Bujang 80  176
HM-ST-15A 15 15 21 3000 50% atanapi 100% Bujang 80  176
HM-ST-15B 15 15 21 3000 50% atanapi 100% Ganda 80  176
HM-ST-15C 15 15 21 3000 50% atanapi 100% Bujang 80  176
HM-ST-20A 20 20 28 3000 50% atanapi 100% Bujang 80  176
HM-ST-20B 20 20 28 3000 50% atanapi 100% Ganda 80  176
HM-ST-20C 20 20 28 3000 50% atanapi 100% Bujang 80  176
HM-ST-25A 25 25 35 3000 50% atanapi 100% Bujang 80  176
HM-ST-25B 25 25 35 3000 50% atanapi 100% Ganda 80  176

Pangropéa sareng Kasalametan Pancegahan

1. Tempatkeun chamfer magnét dina formworks hipu supados ulah magnet rusak ku ngadadak narik.

2. Magnet Neodymium anu dipasang kedah dijaga bersih. Hindarkeun grout nutupan magnet supados ngajaga kakuatan magnét.

3. Saatos dianggo, éta kedah dijaga bersih sareng diminyakan supados dijaga tina korosi.

4. Operasi maksimal atanapi suhu panyimpenan kedahna sahandapeun 80 ℃. Suhu anu luhur tiasa nyababkeun chamfer magnét ngirangan atanapi kaleungitan kakuatan magnét.

5. Sanaos kakuatan magnét chamfer segitiga waja magnét jauh langkung handap dibanding magnét, éta masih kuat pikeun nyiptakeun bahaya pikeun tanaga ku cara nyubit kana pangaruh. Ngagem sarung tangan pikeun nangtayungan panangan disarankeun pisan. Punten jaga jauh tina instrumen éléktronik sareng logam ferromagnetik anu teu perlu. Ati-ati khusus kedah dilaksanakeun upami aya anu ngagem alat pacu jantung, sabab medan magnét anu kuat tiasa ngarusak éléktronik dina alat pacu jantung.


  • Saméméhna:
  • Teras: