Kit Fishing Magnet

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pakét mancing magnet atanapi pakét magnet mancing mangrupikeun saperangkat alat sareng asesoris anu diperyogikeun pikeun mancing magnet langkung gampang. Kit bérés ieu bakal saé pikeun pemula anu getol, anu henteu wawuh sareng anu ngalaman dina perikanan magnet, sareng teu tiasa ngarepkeun alat naon sareng khususna asesoris anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun mancing magnet éta raoseun. Pamayang magnét henteu kedah ngémutan atanapi mésér naon waé tambahan, janten anjeunna tiasa langsung moro mancing magnet.

Item Kalebet dina Magnet Fishing Kit

1. Magnét fishing Neodymium anu kuat. Magnét mancing ngagaduhan cangkang waja, pikeun ngajagaan magnet Neodymium di jero sareng lapisan tahan korosi na tina karusakan. Magnét Neodymium kakuatan-industri diuji pikeun ngahontal kakuatan tarik anu dipercaya janten néwak unggal udagan kalayan kakuatan anu teu tiasa dilangkungan. Magnét mancing tiasa dianggo puluhan taun, sabab kakuatan magnét magnet NdFeB permanén ampir salamina tanpa di lingkungan médan magnetisasi tinggi, suhu luhur, atanapi korosi kasar, sareng sajabana Seueur pilihan kakuatan magnet, ukuran atanapi desain (sided sisi atanapi dua sisi) sayogi dina inventarisasi atanapi khusus.

2. tali nilon panjang. Tali na diaméter 6mm sareng 10m panjang, anu kedahna kuat sareng cukup panjang pikeun ampir sadaya tempat mancing magnet. Kanggo jambatan anu luhur, sababaraha sumur sareng mancing tina parahu di sagara, anjeun panginten peryogi tali anu langkung panjang. Sumawona, bahan Nylon sakedik elastis, anu ngajantenkeun pamayang raos gampang pikeun beban beurat sareng hindarkeun putus tali nalika prosés mancing. Ukuran tali sareng kakuatan tarik tiasa disaluyukeun.

3. carabiner stainless steel. Gampang pikeun nyaluyukeun loop sareng ngarobih ngagantelkeun magnet mancing. Naon deui, kualitas stainless steel ngamungkinkeun éta cukup kuat pikeun minuhan beban beurat.

4. Sarung pelindung. Beungeut luar tina sarung tangan anu kasar sareng kusut, janten ngajaga ramo sareng nangkep tali pageuh nalika anjeun ngangkat atanapi nyeret barang-barang anu beurat.

5. Pakét. Biasana kit pancing mancingna dibungkus dina kotak umum. Bungkusan kado warna-warni diluyukeun.

6. Pilihan. Hiji cangkir grappling sayogi. Plastik tahan banting-kasus sayogi sareng busa padded pikeun posisi asésoris dina kasusna tanpa aya léngkah pikeun mayungan magnet mancing sareng sadaya barang.


  • Saméméhna:
  • Teras: