NdFeB sareng SmCo Magnét Dipaké dina Pompa Magnetik

Magnét NdFeB sareng SmCo anu kuat tiasa ngahasilkeun kakuatan pikeun ngajalankeun sababaraha objék tanpa kontak langsung, janten seueur aplikasi ngamangpaatkeun fitur ieu, biasana sapertos kopling magnét teras dipompa sacara magnetis pikeun aplikasi anu kirang segel. Gandeng drive magnét nawiskeun transfer torsi sanés kontak. Pamakéan gandeng magnét ieu bakal ngaleungitkeun kabocoran cairan atanapi gas tina komponén sistem. Sumawona, kopling magnét ogé gratis pikeun perawatan, maka ngirangan biaya.

NdFeB and SmCo Magnets Used in Magnetic Pump

Kumaha cara magnet dialokasikan dina kopling pompa magnét pikeun jalan?

Anu gandéng NdFeB atawa SmComagnet anu napel kana dua cingcin concentric dina dua sisi cangkang wadah dina perumahan pompa. Cingcin luar napel na poros drive motor; ring jero kana poros pompa. Unggal cincin ngandung jumlah anu sami tina magnet anu cocog sareng anu saling bertentangan, disusun sareng tihang gantian di unggal unggal cincin. Ku nyetir satengah gandeng éksternal, torsi dikirimkeun sacara magnétik kana satengah gandeng internal. Ieu tiasa dilakukeun ngalangkungan hawa atanapi ngalangkungan panghalang kontainer non-magnét, ngamungkinkeun isolasi lengkep magnet batin tina magnet luar. Teu aya bagian ngahubungi dina pompa drive magnét anu ngamungkinkeun pangiriman torsi ngalangkungan sudut bohong sareng paralel misalignment.

Magnets Allocated

Naha NdFeB atanapi SmCo magnet bumi langka dipilih dina gandeng pompa magnét?

Bahan magnet anu dianggo dina gandeng magnét seringna Neodymium sareng magnet Samarium Cobalt kalayan alesan ieu:

1. NdFeB atanapi SmCo magnet mangrupikeun jinis magnet permanén, anu langkung gampang dianggo tibatan magnet elektro anu peryogi catu daya éksternal.

2. NdFeB sareng SmCo magnet tiasa ngahontal énergi anu langkung luhur tibatan magnet permanen tradisional. Magnét sinodi Neodymium nawiskeun produk énergi pangluhurna tina bahan naon waé ayeuna. Kapadetan énergi anu langkung saé ngamungkinkeun beurat anu langkung enteng tina bahan kirang magnet pikeun ngahontal épisiénsi ningkat tina sistem pompa sacara gembleng kalayan ukuran kompak.

3. Magnet bumi Kobalt jarang sareng magnet Neo tiasa dianggo kalayan stabilitas suhu anu langkung saé. Dina prosés operasi, nalika suhu damel ningkat atanapi manaskeun dihasilkeun ku arus eddy, énergi magnét teras torsi bakal kirang ngirangan kumargi koefisien suhu anu langkung saé sareng suhu kerja anu langkung luhur tina NdFeB sareng SmCo sintered magnet. Kanggo sababaraha suhu tinggi khusus atanapi cairan korosif, magnet SmCo mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun bahan magnet.

Magnetic Coupling Structure

Naon bentuk magnet NdFeB atanapi SmCo anu dianggo dina gandeng pompa magnét?

Magnet sinter SmCo atanapi NdFeB tiasa dihasilkeun dina rupa-rupa bentuk sareng ukuran. Pikeun aplikasi dina kopling pompa magnét, utamina bentuk magnet nyaétaBlok, roti atanapi ruas busur. 

Pabrikan utama pikeun gandeng magnét permanén atanapi pompa gantung magnét di dunya:

KSB, DST (Dauermagnet-SystemTechnik), SUNDYNE, IWAKI, HERMETIC-Pumpen, MAGNATEX


Pos waktos: Jul-13-2021